(Tortosa, Catalunya, 1982). Des que em vaig llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que he tocat moltes tecles periodístiques. He treballat en premsa, a la ràdio i també a la televisió, una mica a tot arreu, com si volgués posar en evidència l’etiqueta de ‘tastaolletes’ que algú em va penjar ja fa uns quants anys.
M’agrada el país on visc, també la seva història i la seva cuina, per això els darrers anys he estat redactor de les revistes Descobrir Catalunya, Sàpiens i Cuina, revistes amb els quals encara col·laboro de manera regular. Escric per al diari ARA i sóc copropietari de l’empresa Bluverd Comunicació, una empresa especialitzada en la comunicació per a empreses del sector del vi, la gastronomia i el turisme. L’any 2009 vaig cursar el Màster en Documental Creatiu (UAB) i és en aquest àmbit que també dedico una part del meu temps. El documental és un format ambigu —a mig camí entre el periodisme i el cinema— que em permet canalitzar la necessitat d’explicar aquelles històries que massa sovint l’agenda dels mitjans de comunicació, condicionada per l’ara i l’aquí, deixa de banda.
Abans d’arribar al periodisme vaig treballar de kitchen porter en un restaurant de Bray (Irlanda) i vaig ser cheff —amb barret inclòs— en un hotel de Braemar (Escòcia). L’anglès, però, el vaig consolidar al barri de Leith d’Edimburgh i el francès el vaig aprendre a Le Puy-en-Velay, al Massís Central Francès. Des de l’agost de 2013 i fins al desembre del 2014 vaig viure a Edimburg, per escriure sobre el procés polític cap al referèndum escocès que es va celebrar el 18 de setembre de 2014. Sóc viatger de mena i per això em sento privilegiat de poder-me dedicar a una professió que m’ha permès conèixer el Sàhara, el Senegal, Bòsnia i Síria, entre altres racons del planeta.